Având în vedere faptul că prelucrarea datelor cu carácter personal este un drept fundamental, S.C OLLIN D&D SRL. înțelege să prelucreze, proceseze, colecteze datele tale cu caracter personal, în condiții de maximă siguranță și exclusiv în scopul de a prelucra comanda și a facilita cumpărarea produselor din magazinul nostru ollinshop.ro. Astfel, S.COLLIN D&D SRL. înțelege să se alinieze la Regulamentul Europeanu 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea de date cu caracter personal și să prelucreze datele colectate de la tine doar în conformitate cu acesta și cu toate dispozițiile legale în vigoare în materie de protecție a datelor cu caracter personal.

DATELE PE CARE LE PRELUCRĂM

Pentru îndeplinirea relațiilor comerciale dintre noi respectiv, pentru a putea prelucra comanda ta, OLLINSHOP,  prelucrează următoarele date cu caracter personal furnizate de tine: nume, prenume, adresă de email, adresă de facturare și, în situația în care aceasta este diferită, adresa de livrare (strada, cod poștal, localitatea), numărul de telefon, numărul de utilizator, parola sau numărul de client. Toate aceste date sunt colectate și prelucrate pentru scopurile menționate mai jos la pct.1.2.

Deoarece înțelegem cât de importantă este viața privată a copiilor, nu vom colecta datele minorilor, cu excepția situației în care aceștia au peste 16 ani. În situația în care minorul are sub 16 ani, pentru a oferi o protecție adecvată vieții private a minorului și pentru a veni în sprijinul părinților, vom solicita consimțământul titularului răspunderii părintești. Numai în aceste condiții vor fi prelucrate date cu caracter personal ale minorilor.

SCOPUL PRELUCRĂRII

Prelucrăm datele tale cu caracter personal doar în scopul procesării, prelucrării și livrării comenzii emise de tine pe site-ul nostru online.
În situația în care vom identifica și alte scopuri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, îți vom solicita consimțământul pentru această prelucrare.
Temeiuri legale de prelucrare
Temeiurile legale care stau la baza prelucrării și procesării datelor tale cu caracter personal sunt următoarele:
1. încheierea sau executarea unui contract- de exemplu, vom prelucra dátele cu carácter personal pentru a procesa și livra comanda emisă de tine;
2. existența unui interes legitim al Companiei- spre exemplu, pentru a preveni fraudele sau pentru a menține securitatea serviciilor noastre și îmbunătățirea acestora. Vom face o evaluare strictă în situația în care prelucrarea se va face în acest temei pentru a evita ca interesele noastre să prevaleze asupra intereselor tale.
3. conformarea cu o cerință legală imperativă- spre exemplu, în urma plasării și achitării unei comenzi, suntem obligați să eliberăm documentul financiar contabil care atestă realizarea plății și încasarea sumei de către noi.
4. consimțământ- în situația în care prelucrarea nu se întemeiază pe unul dintre temeiurile de mai sus, îți vom solicita constimțământul pentru prelucrarea datelor necesare.

SECURITATEA DATELOR

Toate datele colectate sunt prelucrate în condiții de securitate și confidențialitae, astfel S.C OLLIN D&D SRL. a luat toate măsurile necesare, inclusiv măsuri tehnice și organizatorice, pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor furnizate, în special pentru a asigura protecție împotriva prelucrării neautorizate, ilegale sau pierderilor.
Nu îți vom solicita în niciun caz furnizarea unor date cu caracter personal sensibile, privind informații personale sau de natură financiară – contul bancar – printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Te rugăm să fi responsabil și diligent cu privire la datele tale cu caracter personal.

PERIOADA DE STOCARE

Datele tale cu caracter personal sunt stocate pe perioada relației contractuale dintre noi, plus o perioadă egală cu perioada de garanție a produsului/produselor comandate. În situația în care o dispoziție legală impune un termen specific pentru păstrarea datelor cu caracter personal, acestea vor fi stocate pe perioada stipulată în acea dispoziție.
La sfârșitul relației contractuale, după expirarea termenului de garanție a produsului/produselor comandate sau când datele nu mai sunt necesare, acestea vor fi distruse printr-o metodă adecvată care să asigure caracterul irecuperabil al datelor furnizate.

TRANSFERUL DATELOR

S.C OLLIN D&D. SRL. transferă datele tale cu caracter personal către furnizorii noștri sau către prestatorii noștri de servicii. Aceste date sunt transferate doar în urma încheierii unor contracte cu aceștia, prin care sunt prevăzute clauze stricte de păstrare a confidențialității datelor furnizate și în condiții de securitate. Te asigurăm că aceștia nu vor putea folosi datele tale decât în scopurile și modalitățile indicate de noi și pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale asumate de noi. Nu vei primi solicitări, informații sau oferte din partea prestatorilor de servicii sau a furnizorilor decât dacă vei solicita în mod expres acest lucru, iar ei nu vor putea folosi datele tale decât cu acordul tău și doar în situația în care acest lucru este necesar (de exemplu, în cazul unei campanii de e-mail marketing realizată prin intermediul unui terț).
Datele tale cu caracter personal nu vor fi transferate către alți terți dacă nu am obținut în prealabil consimțământul tău expres pentru a furniza aceste date.

CONSIMȚĂMÂNT

Prin prezenta politică de confidențialitate, îți exprimi acordul în mod explicit cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea prelucrării comenzilor plasate și pentru a facilita cumpărarea produselor din magazinul online ollinshop.ro.

DREPTURILE TALE

Dreptul de acces la datele cu caracter personal ce îți aparțin
Poți oricând să ne soliciți o copie a datelor tale cu caracter personal pe care le deținem. Pentru a obține o copie a acestor date în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să completezi formularul de aici (link activ).
Dreptul de rectificare a datelor tale cu caracter personal
Dacă datele pe care le deținem despre tine trebuie modificate sau actualizate, sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, te poți autentifica în secțiunea Contul meu pentru actualizarea acestora, sau ne poți contacta la adresa de email contact@ollinshop.ro pentru a te sprijini în acest demers.
Dreptul la portabilitatea datelor
Poți oricând să descarci datele proprii pe care ni le-ai comunicat. Spre exemplu, poți lista istoricul de comenzi, într-un format lizibil și inteligibil, printr-un singur clic. Pentru a realiza această operațiune, te rugăm să te loghezi în contul tău creat pe www.ollinshop.ro și să accesezi opțiunea “Listează istoric”.

Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor tale cu caracter personal

În anumite circumstanțe, te poți opune prelucării datelor tale cu caracter personal, însă acest lucru poate afecta posibilitatea de a utiliza unele servicii. Dacă ai decis că îți dorești exercitarea acestui drept, te rugăm să ne contactezi la adresa de email camelia@ollinshop.ro, alexandra@ollinshop.ro și te vom sprijini în demersul tău, furnizându-ți toate informațiile de care ai nevoie.

Dreptul de a te adresa autorităților competente

Ne poți contacta în orice moment în legătură cu oricare din drepturile tale și ne poți transmite o sesizare sau o plângere în legătură cu modul în care îți colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal. Te asigurăm de întreg suportul nostru pentru soluționarea cererii tale. Dacă vei avea nemulțumiri în continuare, poți notifica Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal prin poștă, sau direct pe website-ul instituției, la adresa http://www.dataprotection.ro/. De asemenea, te poți adresa și instanței de judecată competente.

ECHIPA
S.C.OLLIN D&D SRL.

 

 

  • Înregistrare

Înregistrare cont nou

Deja ai un cont?
Conecteaza-te Sau Resetează parola